Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
27. januára 2024, 11:11
Čas čítania 0:26

Nahá žena behala centrom Brna. Policajtov jej vysvetlenie poriadne prekvapilo

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Policajti ženu chytili a zabalili ju do deky, neskôr sa však začala vzpierať.

Po centre Brna behala začiatkom tohto týždňa nahá 32-ročná žena. Mladú obyvateľku mesta bez šiat zbadalo viacero okoloidúcich a jeden z nich incident oznámil na linke 156, informuje český Týdeník Policie

Na záberoch zverejnených políciou vidno, ako žena prebehla v dopravnej špičke na červenú. Mestská policajná hliadka našla 32-ročnú ženu pri zastávke Körnerova. Keďže sa vonkajšie teploty pohybovali okolo nuly, ihneď ju zabalili do deky.

Policajti ju následne chceli posadiť do auta, no žena sa začala vzpierať, kopať a rozhadzovať rukami, a tak ju museli spútať. Po upokojení policajtom vysvetlila, že v hlave údajne počuje blázna, s ktorým sa musí kamarátiť. Po záchranárskom vyšetrení zdravotníci rozhodli, že bežkyňu prevezú do psychiatrickej liečebne. 

nahá žena , polícia , česko
Zdroj: tydenikpolicie.cz
Domov
Zdieľať
Diskusia