Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
8. marca 2024, 13:32
Čas čítania 0:37

AKTUÁLNE: Obrovská tragédia v Jasnej: Lyžiarka a dieťa do seba narazili, malý chlapec zrážku neprežil

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Chlapec bol na výlete s rodinou.

V Jasnej došlo k hrozivej tragédii. Lyžiarka a dieťa do seba narazili na lyžiarskej trati. Dieťa zraneniam podľahlo, informujú noviny.sk.

Obeťou je údajne 10-ročný chlapec z Poľska, ktorý bol na výlete s rodinou. Krátko po príchode záchranárov bol ešte pri vedomí a komunikoval, no následne upadol do bezvedomia. Záchranári sa ho pokúšali oživiť na svahu aj v sanitke, no márne. 39-ročná lyžiarka utrpela zranenia chrbta, ktoré si vyžiadali prevoz do nemocnice. 

8. marca 2024, 11:09 Čas čítania 0:29 Pátranie po 3-ročnom Jarkovi skončilo tragicky. Malý chlapec je po smrti Pátranie po 3-ročnom Jarkovi skončilo tragicky. Malý chlapec je po smrti

„Na miesto boli ihneď vyslané všetky dostupné policajné hliadky aj tím posttraumatickej intervenčnej starostlivosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline,“ informovala polícia na sociálnej sieti. 

Vyjadrenie poskytlo aj lyžiarske stredisko. „V prvom rade je nám to úprimne ľúto. K nešťastnej udalosti došlo na zjazdovke 11a. Stalo sa to na upravenej, miernej časti červenej zjazdovky, vo veľmi dobrom počasí a za bezproblémovej viditeľnosti. Keďže nepoznáme okolnosti nehody, viac sa k nej nemôžeme vyjadrovať a musíme počkať na výsledky vyšetrovania,“ uviedol Marián Galajda zo spoločnosti Tatry Mountain Resorts, informujú tvnoviny.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia