Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
25. marca 2024, 20:48
Čas čítania 0:34

VIDEO: Mladý Rus chce ísť na Ukrajinu zabíjať a mučiť ľudí. Teší ho, že môže beztrestne vraždiť, a láka ho aj ponúkaný plat

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vo videu vymenoval benefity, ktoré mu ponúka armáda za zabíjanie ľudí.

Mladý Rus menom Daniil na videu, ktoré zverejnil projekt Hoaxy a podvody, tvrdí, že by išiel rád bojovať na Ukrajinu. Podmienky sú vraj veľmi lákavé, objasňoval v ankete pre youtubový kanál 1420 by Daniil Orain. Pozdáva sa mu plat 2 000 až 2 600 eur aj možnosť zabíjať a mučiť ľudí bez akýchkoľvek trestnoprávnych následkov. 

22-ročný Daniil tvrdí, že by bol hrdý, keby mohol bojovať za svoju vlasť. Mladík podľa videozáznamu tiež verí ruskej propagande, ktorá šíri nepravdu o tom, že Ukrajinu ovládajú nacisti.

„Prvá vec je, že je fakt super slúžiť vlastnej krajine. Druhá vec je to, že môžete pokojne zabíjať ľudí, zatiaľ čo bojujete za svoje Rusko, nikto vám nič neurobí, ani vás nepošlú do väzenia. Ďalšie veľké plus je, že tam môžete loviť tých nacistov,“ povedal vo videu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hoaxy a podvody (@hoaxyapodvody)

Domov
Zdieľať
Diskusia