Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
11. apríla 2024, 15:55
Čas čítania 0:54

Cez víkend odstaví Slovenská sporiteľňa viacero služieb. Zákazníkov varujú, aby si dôležité operácie vybavili vopred

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Banka plánuje vylepšovanie služieb.

Slovenská sporiteľňa informuje klientov, že v noci z piatka na sobotu 12. až 13. apríla a v sobotu 13. apríla budú viaceré služby nedostupné. Dôvodom je vylepšovanie bankových služieb.

V piatok 12. apríla zákazníkom nebudú fungovať kreditné karty v čase od 23.00 h do 23.30 h. V sobotu 13. apríla budú čiastočne nefunkčné debetné karty od 0.15 h do 1.30 h. „Debetné karty budú v čase odstávky fungovať v obmedzenom režime. Niektoré transakcie preto môžu byť zamietnuté,“ informuje banka.

Banka informuje, že nedostupný bude aj vklad a výber z bankomatu, a to konkrétne v časoch od 0.15 h do 1.30 h a od 4.00 h do 21.30 h. „Bankomaty budú v uvedenom čase nedostupné pre vklady a výbery kartami Slovenskej sporiteľne aj iných bánk. Kreditné karty Slovenskej sporiteľne budete môcť použiť na výbery hotovosti z bankomatov iných bánk, rovnako na platby kartou v obchodoch aj na internete,“ uvádzajú.

Obmedzené budú aj mobilné aplikácie George a Business24. Banka informuje, že v určitých časoch nebude fungovať ani Internetbanking George, Sporopay, Databanking, MultiCash, SMS služby a API rozhranie pre tretie strany. Používanie spomínaných služieb nebude funkčné v sobotu 13. apríla od 4.00 h do 10.00 h. Ich prevádzka bude následne obmedzená od 10.00 h do 23.00 h.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

V obmedzenom režime bude fungovať aj mToken, Partner Portal, Push, SMS a e-mailové notifikácie o obratoch, platbách kreditnými a debetnými kartami a elektronické výpisy.

Slovenská sporiteľňa.
Slovenská sporiteľňa. Zdroj: Google Mapy
Domov
Zdieľať
Diskusia