Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová TASR
19. mája 2024 o 12:47
Čas čítania 0:32

Čaputová reaguje na Pellegriniho vyhlásenie: Odpovedá na negatívnu odozvu na výzvu na veľké stretnutie lídrov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prezidentka svojimi slovami reaguje na dnešné vyjadrenie novozvoleného prezidenta Petra Pellegriniho.

Prezidentka Zuzana Čaputová považuje možnosť stretnutia politických lídrov stále za otvorenú. Je podľa nej prirodzené, že si jeho príprava vyžaduje nielen čas, ale aj trpezlivosť. V aktuálnej situácii označila za najdôležitejšie, aby nastal posun v upokojení situácie. Ako menej dôležité vidí, či sa stretnutie uskutoční neskôr alebo na inom mieste. 

Prezidentka svojimi slovami reaguje na vyjadrenie novozvoleného prezidenta Petra Pellegriniho. Dnes nahral video, kde oznámil, že lídri koalície a opozície sa v Prezidentskom paláci zrejme nestretnú, pretože „zrejme ešte nedozrel čas“. Toto stretnutie inicioval s prezidentkou Zuzanou Čaputovou krátko po atentáte na Roberta Fica.

Andrej Danko dnes v relácii TA3 V politike povedal, že je rád, že novozvolený prezident Peter Pellegrini „cúvol od okrúhleho stola“, ktorý zvolával spolu s prezidentkou. Na spoločnom stretnutí sa mali spojiť lídri koaličných aj opozičných strán a hovoriť o zmieri v spoločnosti.

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová
Domov
Zdieľať
Diskusia