Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
4. júna 2024 o 12:50
Čas čítania 0:29

Štát plánuje v roku 2024 opraviť takmer 100 kilometrov diaľnic a rýchlostných ciest

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zvýšiť tempo chce aj pri opravách mostov.

Diaľničná spoločnosť plánuje do konca tohto roka opraviť 43 km vozoviek na západnom Slovensku, 31 km na východnom Slovensku a takmer 20 km ciest na strednom Slovensku. Opravovať budú úseky diaľnic, rýchlostných ciest i ciest prvej triedy.

Diaľničiari opravujú aj mosty

Na západnom Slovensku sú v pláne opravy úsekov na malackej D2, trnavskej D1 a galantskej R1. Diaľničiari plánujú opraviť aj poškodené povrchy pri hraničných priechodoch Jarovce, Čunovo a Brodské.

Na východnom a strednom Slovensku plánujú obnoviť úseky košickej rýchlostnej cesty R4 či na komunikácii I/16. Nová vozovka pribudne pri Liptovskom Mikuláši aj vo Zvolene.


Národná diaľničná spoločnosť sa pustila aj do komplexných opráv dvoch mostov s nadregionálnym významom. Pracuje sa na moste D1/R1 pri Trnave a rovnako na moste Pustý hrad pri Zvolene.

Domov
Zdieľať
Diskusia