Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
7. júna 2024 o 13:00
Čas čítania 0:30

Biedronka zverejnila viaceré pracovné pozície pre Slovákov. Obchod u nás už čoskoro otvorí svoje predajne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Biedronka hľadá nových pracovníkov do Bratislavy, ale aj do trnavského skladu.

Biedronka príde na Slovensko už túto jeseň. Momentálne aktívne hľadá do svojej firmy zamestnancov. Spoločnosť vypísala nové pracovné ponuky, ktoré sa pohybujú v rozmedzí od 1 300 eur do 2 700 eur.

Poľský potravinový reťazec hľadá ľudí na konkrétne pracovné pozície. Pracovník v administratívnom sklade by si mohol mesačne zarobiť 1 300 eur. Špecialista nákupu na juniorskej pozícii si mesačne zarobí 1 600 eur, výplata právnika či právničky môže dosiahnuť až 2 700 eur.

Teamleader v sklade získa od Biedronky mesačný príjem v sume 1 700 eur a napríklad taký „supply chain špecialista“ bude dostávať 1 600 eur. 

Biedronka ponúka najmä lacné potraviny a drogériu, ale aj oblečenie, doplnky do kuchyne, elektrospotrebiče, potreby do domácnosti a do záhrady, príslušenstvo na športovanie či produkty určené pre deti. 

Aktuálne pracovné pozície.
Aktuálne pracovné pozície. Zdroj: Profesia.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia