Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Aneta Gospičová
7. júna 2024 o 16:26
Čas čítania 0:28

Nudistické kúpanie na jazere pri Bratislave plánujú zakázať. Niektorí jednotlivci pozorujú malé deti a masturbujú

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Návrh na zákaz podala polícia.

Polícia navrhla zakázať nudistické kúpanie a opaľovanie na známom nudistickom jazere v bratislavských Rusovciach. Návrh podali na základe toho, že evidujú viacero prípadov verejného pohoršenia či obťažovania. Niektorí jednotlivci sledujú návštevníkov a popritom masturbujú, upozorňuje Korzár.

Podľa polície dochádza občas k verbálnym konfliktom medzi nudistami a oblečenými návštevníkmi. Hovorkyňa krajského policajného riaditeľstva Silvia Šimková vidí problém aj v tom, že niektorí jednotlivci pozorujú malé deti a masturbujú. Páchateľov sa im málokedy podarí vypátrať.

„Nemôžu za to všetci nudisti, ale priťahuje to problémových jednotlivcov a inak ako zákazom to nevieme vyriešiť,“ hovorí starosta Rusoviec Radovan Jenčík. Po schválení návrhu by nudistom hrozila pokuta do sto eur. O nariadení by mali poslanci v Rusovciach hlasovať na najbližšom zastupiteľstve 20. júna.

Anketa:
Navštívil si niekedy nudistickú pláž?
Chodím na ňu pravidelne.
Raz za čas.
Ešte nikdy som ju nenavštívil.
Chodím na ňu pravidelne.
13 %
Raz za čas.
19 %
Ešte nikdy som ju nenavštívil.
69 %
Jazero v Rusovciach.
Jazero v Rusovciach. Zdroj: Refresher reprofoto/Rusovce
Domov
Zdieľať
Diskusia