Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. júla 2024 o 13:31
Čas čítania 0:41

Denis, ktorý ležal v kóme v čínskej nemocnici, robí veľké pokroky. Komunikuje a teší sa domov na mamino jedlo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladý Slovák je pri vedomí a podľa matky sa mu vrátila aj chuť do jedla.

Slovák Denis, ktorý bol v Číne viac ako mesiac v kóme, je na tom zdravotne oveľa lepšie. Viditeľne sa zotavuje a dokonca aj komunikuje. Rodičia pre tvnoviny.sk povedali, že dokonca sa mu už vrátil apetít a teší sa domov na mamino jedlo.

„Strašne je vyhladovaný a veľmi mu chutí. Zjedol by všetko. A na Slovensko sa najviac teší na guláš,“ povedala jeho mama s úsmevom na tvári.

13. júna 2024 o 16:30 Čas čítania 5:02 26-ročný Denis leží v bezvedomí v čínskej nemocnici. Jeho matka a sestra nám povedali, čo sa mu stalo a ako ich šokovali lekári 26-ročný Denis leží v bezvedomí v čínskej nemocnici. Jeho matka a sestra nám povedali, čo sa mu stalo a ako ich šokovali lekári

Študenta plánujú previezť z Číny do trnavskej nemocnice. Nie je však ešte jasné, kedy to bude a či poňho príde vládny špeciál alebo pocestuje bežnou linkou. Hovorca ministerstva zdravotníctva povedal, že štát je pripravený pacienta prepraviť. Pre rodičov je to však zdĺhavý proces.

Informáciu o tom, čo sa študentovi stalo, rodičia vedia iba od tamojších úradov

Denis sa zrejme zranil na eskalátore. Údajne z neho spadol na hlavu, ktorú mal celú zakrvavenú. Podľa svojej matky bol zrejme vo veľkom šoku, pretože na mieste nechal aj ruksak a utekal smerom von. Tam spadol a narazil hlavou do autobusu. Nikto z rodiny však ešte nevidel kamerové záznamy nehody.

Domov
Zdieľať
Diskusia