Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová TASR
18. júla 2024 o 18:46
Čas čítania 0:44

Bratislavu čakajú pre koncert AC/DC rozsiahle zmeny. Polícia pripravila veľké množstvo opatrení

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Koncert si vyžaduje rozsiahlu logistiku a spoluprácu s viacerými mestskými zložkami.

  • Policajti pripravujú v súvislosti s koncertom hardrockovej skupiny AC/DC v bratislavských Vajnoroch rozsiahle bezpečnostné opatrenia.
  • Zamerané budú na ochranu života, zdravia, majetku občanov i verejného poriadku. 
  • Dopravní policajti budú v mieste konania koncertu aj v jeho okolí monitorovať dopravnobezpečnostnú situáciu. Vodiči majú podľa nich počítať s možnými významnými obmedzeniami v premávke v blízkosti Starého letiska vo Vajnoroch.

Prečo je to dôležité: Veľkokapacitný koncert skupiny AC/DC spôsobí mnohé dopravné obmedzenia. Tie ovplyvnia množstvo ľudí v hlavnom meste.

Citát:  „V rámci opatrenia policajti spolupracujú s mestskou časťou Vajnory, s organizátorom podujatia, Dopravným podnikom Bratislava, Mestskou políciou hlavného mesta SR Bratislavy, príslušníkmi Hasičského a záchranného zboru, ako aj inými štátnymi inštitúciami,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Širší kontext: Polícia vyzýva vodičov, aby necestovali v nedeľu 21. júla popoludní do mestskej časti Vajnory, prípadne sa vyhli tejto mestskej časti a na prejazd využili alternatívnu trasu. V nedeľu od 12.00 h do nasledujúcej 3.00 h bude vstup do Vajnôr povolený len obyvateľom s trvalým pobytom v tejto mestskej časti. Policajti zároveň upozornili, že vajnorský nadjazd v úseku až po kruhový objazd bude uzavretý pre motorové vozidlá. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Instagram (ac/dc)
Domov
Zdieľať
Diskusia