Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
včera 18. septembra 2024 o 6:50
Čas čítania 0:26

Známa sieť predajní elektroniky má finančné problémy. Spoločnosť je v miliónových stratách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okay elektro má finančné problémy.

  • Sieť predajní Okay elektro má vážne finančné problémy. Firma je v miliónových stratách a jej výnosy sa prepadli o 25 percent, informujú Aktuality.sk.
  • Reťazec zatvoril časť kamenných predajní.
  • Okrem iného sa im nedarí nájsť strategického finančného partnera ani kupca, ktorý by im pomohol stabilizovať situáciu.
  • Spoločnosť neuhrádzala pohľadávky niektorým dodávateľom.

Okay elektro cez leto spustilo zavádzajúcu kampaň, v ktorej sa na prvý dojem mohlo zdať, že spoločnosť na trhu definitívne končí. Cieľom bolo nalákať zákazníkov do predajní a e-shopov. Na webe informovali, že všetky predajne zatvorí, no v podmienkach následne vysvetlili, že ide o kampaň, v ktorej zákazníkom ponúka zľavnený tovar.

Prečítaj si aj tieto články:

16. septembra 2024 o 6:52 Čas čítania 0:32 TANAP predstavil novú mapu: Do Tatier môžeš ísť na turistiku s domácim miláčikom len po niektorých trasách TANAP predstavil novú mapu: Do Tatier môžeš ísť na turistiku s domácim miláčikom len po niektorých trasách
15. septembra 2024 o 7:54 Čas čítania 0:34 Lidl a Kaufland spúšťajú v Česku novinku. Dočkajú sa zmeny aj Slováci? Lidl a Kaufland spúšťajú v Česku novinku. Dočkajú sa zmeny aj Slováci?
14. septembra 2024 o 14:14 Čas čítania 0:15 Zajtra budú obchody zatvorené. Čo môžeš spraviť, ak si dnes nestíhaš nakúpiť? Zajtra budú obchody zatvorené. Čo môžeš spraviť, ak si dnes nestíhaš nakúpiť?
Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: Firmy.cz
Domov
Zdieľať
Diskusia