Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
15. septembra 2024 o 7:54
Čas čítania 0:34

Lidl a Kaufland spúšťajú v Česku novinku. Dočkajú sa zmeny aj Slováci?

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Novinku skúšajú zatiaľ na území Česka.

  • Obchodné reťazce Lidl a Kaufland spúšťajú novinku. Do mobilnej aplikácie pridávajú možnosť platby, informujú tvnoviny.sk.
  • Zákazníci si nahrajú platobnú kartu do aplikácie, ktorá im pri platbe načíta zľavy či body a rovno aj zaplatí za nákup.
  • Novinku skúšajú zatiaľ na území Česka, no na našom území ju má v pláne zaviesť len Lidl.

Citát:„Tento spôsob platby plánujeme implementovať aj my, nie je to však otázka najbližších týždňov,“ povedal hovorca Lidla Tomáš Bezák.

Širší kontext: Viaceré technologické vychytávky chce zaviesť aj reťazec Tesco. Konkrétne novinky nešpecifikovali, no zákazníkom sľubujú zlepšiť zážitok, zjednodušiť proces či urýchliť platbu.

Reťazec nedávno informoval, že v rámci programu Garancia ceny zákazníkom garantuje nízke ceny pri najžiadanejších produktoch každodennej spotreby. V zozname produktov sa nachádzajú výrobky, ktoré patria pod Tesco, ale aj iné značky, ako napríklad Rajo, Pribináčik, Rajec, Milka či Coca-Cola.

Prečítaj si aj tieto články:

13. septembra 2024 o 6:46 Čas čítania 0:29 Tesco znížilo ceny najžiadanejších potravín. V programe sa nachádza viac ako 1000 produktov Tesco znížilo ceny najžiadanejších potravín. V programe sa nachádza viac ako 1000 produktov
3. septembra 2024 o 9:10 Čas čítania 0:24 Niektoré potraviny v poľských obchodoch neobstáli. Kontrolóri našli v baleniach vtáčie perie aj cement Niektoré potraviny v poľských obchodoch neobstáli. Kontrolóri našli v baleniach vtáčie perie aj cement
26. augusta 2024 o 17:34 Čas čítania 1:08 Ceny kakaa stále mimoriadne stúpajú. Celý svet bojuje s jeho nedostatkom, môže za to počasie aj choroby plodín Ceny kakaa stále mimoriadne stúpajú. Celý svet bojuje s jeho nedostatkom, môže za to počasie aj choroby plodín
Lidl
Zdroj: Lidl Slovensko
Domov
Zdieľať
Diskusia