Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
dnes 8. októbra 2024 o 10:40
Čas čítania 0:48

Jaroslav Naď počíta s tým, že skončí za mrežami. Pripravil na to aj svoju rodinu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jaroslav Naď si myslí, že vláda sa ho snaží dostať do väzenia.

  • Bývalý minister Jaroslav Naď pre portál Aktuality.sk povedal, že počíta s tým, že môže skončiť za mrežami. Zároveň však podotkol, že sa nebojí. 
  • Predseda Demokratov tvrdí, že už na túto situáciu pripravil aj svoju rodinu a matku. 
  • Naď, na ktorého už podali niekoľko trestných oznámení, tvrdí, že vláda aktuálne hľadá akúkoľvek obeť iba preto, aby uspokojila svojich voličov. 

Citát: „Úplne v pokoji ma však udržuje to, že viem, že som nespravil nič zlé. Viete, keď si na vás niekto niečo vymyslí a idete do väzenia, tak je to určite pocit nespravodlivosti, ale menej sa človek bojí, ako keď išli do väzby alebo aj boli právoplatne odsúdení niektorí predstavitelia terajšej vlády za to, čo robili v minulosti,“ povedal Naď. 

Širší kontext: Ministerstvo obrany podalo na Jaroslava Naďa trestné oznámenie za darovanie stíhačiek Mig-29 Ukrajine. Poslanci Tibor Gašpar a Richard Glück na Naďa podali trestné oznámenie pre podozrenie z prijatia úplatku 3,5 milióna eur pri poisťovaní štátneho majetku v rezorte obrany.

8. októbra 2024 o 9:00 Čas čítania 6:12 Komik Makovický: Vtip o atentáte na Fica by som zopakoval, dostal som zaň potlesk. Šutajovi Eštokovi budem skladať iba komplimenty Komik Makovický: Vtip o atentáte na Fica by som zopakoval, dostal som zaň potlesk. Šutajovi Eštokovi budem skladať iba komplimenty

Aktuality upozornili aj na to, že do konšpiračného média Infovojna pravidelne telefonujú voliči Smeru, ktorí sú nahnevaní na to, že bývalí členovia vlády sú stále na slobode. Pravidelne sa pýtajú práve na Jaroslava Naďa.

Prečítaj si aj tieto články: 

4. októbra 2024 o 16:16 Čas čítania 0:38 Jaroslav Naď prehral súd s Ľubošom Blahom. Naďalej ho môže nazývať vlastizradcom Jaroslav Naď prehral súd s Ľubošom Blahom. Naďalej ho môže nazývať vlastizradcom
27. septembra 2024 o 7:29 Čas čítania 0:39 Smer podal na Naďa trestné oznámenie za údajné prijatie úplatku 3,5 milióna. Poslanci sa odvolávajú na video Zoroslava Kollára Smer podal na Naďa trestné oznámenie za údajné prijatie úplatku 3,5 milióna. Poslanci sa odvolávajú na video Zoroslava Kollára
29. septembra 2024 o 10:32 Čas čítania 0:57 Demokrati začali zbierať podpisy na referendum. Chcú predčasné voľby a zrušiť rentu pre Fica Demokrati začali zbierať podpisy na referendum. Chcú predčasné voľby a zrušiť rentu pre Fica
Domov
Zdieľať
Diskusia