Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
TASR
dnes 27. septembra 2024 o 7:29
Čas čítania 0:39

Smer podal na Naďa trestné oznámenie za údajné prijatie úplatku 3,5 milióna. Poslanci sa odvolávajú na video Zoroslava Kollára

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslanci Smeru-SD podali trestné oznámenie na Naďa, ten obvinenia odmieta.

  • Poslanci za Smer-SD podali na Generálnej prokuratúre SR trestné oznámenie na bývalého ministra obrany Jaroslava Naďa.
  • Podozrievajú ho z prijatia úplatku 3,5 milióna eur pri poistení štátneho majetku na rezorte obrany. Naď na sociálnej sieti obvinenia odmietol.
  • Poslanci Smeru-SD svoje podozrenia opierajú o video konkurzného právnika Zoroslava Kollára.

Citát:„Počuli sme v nedávnych týždňoch, dňoch, príbeh o tom, že na ministerstve obrany došlo k poisteniu štátneho majetku a že na tomto poistení sa zrejme nabalil pán Jaroslav Naď,“ uviedol podpredseda parlamentu Tibor Gašpar.

Širší kontext: Poslanec Glück vyhlásil, že podľa podozrení mohol Naď prijať úplatok od osoby označenej ako „inžinier Guláš“. Odvolal sa na nahrávku, ktorú Zoroslav Kollár vo videu zverejnil. Z videa má vyplývať aj to, že informácie o úplatku má rezort vnútra už od novembra minulého roka. Gašpar vidí pri postupe orgánov činných v trestnom konaní v rôznych prípadoch dvojaký meter. Naď na sociálnej sieti odmietol, že by úplatok prijal a vyjadrenia poslancov označil za klamstvá.

Prečítaj si aj tieto články: 

1. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 3:48 Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž) Boli sme na akcii Smeru pri duklianskom pamätníku: Pán si kvôli Blahovi zobral dovolenku, z tohto nás doslova zamrazilo (Reportáž)
26. septembra 2024 o 15:01 Čas čítania 0:42 AKTUÁLNE: Knihy budú mať DPH 5 %. Vláda od pôvodného návrhu upustila AKTUÁLNE: Knihy budú mať DPH 5 %. Vláda od pôvodného návrhu upustila
7. augusta 2024 o 16:30 Čas čítania 0:33 V Kácečku mohli byť aj 2 kilá drog, zamýšľa sa Tibor Gašpar. Ku mne chodili kukláči pomaly na vrtuľníku (Face to Face) V Kácečku mohli byť aj 2 kilá drog, zamýšľa sa Tibor Gašpar. Ku mne chodili kukláči pomaly na vrtuľníku (Face to Face)
Späť
Zdieľať
Diskusia