Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
včera 9. októbra 2024 o 8:05
Čas čítania 0:40

Slafkovský otvorene kritizuje SZĽH: Všetko je o známostiach, vládne rodinkárstvo a kontakty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Hokejista kritizuje slovenské médiá najmä pre zásahy bulváru do jeho súkromia.

  • Juraj Slafkovský uviedol pre kanadské médium The Athletic, že sa mu na Slovensku žije oveľa ťažšie ako v Montreali. Na rozhovor upozornil Denník N.
  • V rozhovore kritizoval hokej na Slovensku a Slovenský zväz ľadového hokeja. Ako dôvod uviedol rodinkárstvo a kontakty, ktoré o všetkom rozhodujú. 

Hokejista kritizoval aj slovenské médiá, najmä pre zásahy bulváru do jeho súkromia. Slafkovskému sa nepáči, že sa v médiách objavili fotky jeho domu či matkinej posilňovne. Podľa jeho slov mu každý deň niekto zvoní na zvonček aj napriek tomu, že nebýva v meste. 

Citát: „V Montreale je to oveľa lepšie, tam môžem ísť nakupovať. Na Slovensku by som počas nákupu spravil asi 25 fotiek. V Montreale sú ľudia z rôznych častí sveta a nepozná ma každý. Na Slovensku vedia všetci, kto som. Idem do obchodu a predavačka ma pozná, dám si vyčistiť oblek, tiež vedia, kto som. Chcem si kúpiť knihu a opäť ma spoznajú. V Montreale to také nie je,“ hovorí Slafkovský pre The Athletic.

Prečítaj si aj tieto články:

27. augusta 2024 o 13:11 Čas čítania 0:51 Hokejistom roka sa stal opäť Juraj Slafkovský. Mladá hviezda získala aj ďalšie dve významné ocenenia Hokejistom roka sa stal opäť Juraj Slafkovský. Mladá hviezda získala aj ďalšie dve významné ocenenia
3. júla 2024 o 13:44 Čas čítania 0:28 „Som rád, že rodičia už viac nemusia pracovať.“ Slafkovský podpísal osemročnú zmluvu s Montrealom za 60,8 milióna dolárov „Som rád, že rodičia už viac nemusia pracovať.“ Slafkovský podpísal osemročnú zmluvu s Montrealom za 60,8 milióna dolárov
17. júna 2024 o 14:59 Čas čítania 0:47 Marek Hamšík a Juraj Slafkovský prehovorili o postupe Slovákov na ME 2024. Kam sa podľa nich môžeme dostať? Marek Hamšík a Juraj Slafkovský prehovorili o postupe Slovákov na ME 2024. Kam sa podľa nich môžeme dostať?
Juraj Slafkovský | MS 2022
Juraj Slafkovský. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia