Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Florián Meričko
20. apríla 2023, 17:45
Čas čítania 0:34

Za pár eur môžeš už dnes letieť z Bratislavy do tepla. Pozri si prehľad akcií do Chorvátska či Talianska

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Za smiešne sumy môžu Slováci navštíviť napríklad Taliansko, Chorvátsko či Bulharsko.

Slováci majú možnosť využiť skvelé cenové ponuky leteckej spoločnosti Ryanair počas tohto mesiaca. Na výber majú z viacerých atraktívnych lokalít, do ktorých ich dopravia z Bratislavy. Najlacnejšie letenky ťa však zavedú do Talianska, Bulharska či Chorvátska.

Do Záhrebu, hlavného mesta Chorvátska, sa dostaneš v sobotu 22. apríla za smiešnych 13 eur pomocou spoločnosti Ryanair. Iba o euro drahšie by ťa to vyšlo v utorok 25. apríla.

Ak by si radšej zavítal do bulharskej Sofie, najrozumnejšie ceny letov ponúka Ryanair v utorok 25. a v stredu 26. apríla. Ceny leteniek z Bratislavy sa v týchto dňoch pohybujú v rozmedzí 12 až 15 eur.

Nemenej atraktívnou je aj cena letu 14 eur. Za takúto sumu môžeš v nedeľu 23. apríla zavítať do talianskeho Milána.

Najdostupnejšie cenové ponuky letov na mesiac apríl si môžeš pozrieť na tomto odkaze. Na zozname sa nachádzajú aj všetky vyššie spomínané lety.

Domov
Zdieľať
Diskusia