Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
7. mája 2023 o 11:46
Čas čítania 0:33

VIDEO: S týmto súperom sa nemohli porovnávať. Na ragbyovom zápase sa objavil nečakaný protivník a hráči vzali nohy na plecia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Domácich nezvyčajný incident správne motivoval a nad favoritmi vyhrali.

Na tento zápas „trinástkového“ ragby nikto z 10 000 divákov a hráčov Catalans Dragons len tak ľahko nezabudne. Niekoľko minút pred jeho začiatkom sa totiž na štadióne Perpignane na ploche splašil jeden z troch býkov. Podľa France Bleu išlo o exemplár regionálneho plemena, ktorého si zaumienil slávnostne oceniť prezident klubu Bernard Guasch.

Tesne predtým, ako zaznela katalánska hymna, sa býk vytrhol svojmu majiteľovi a začal naháňať domácich rozcvičujúcich sa hráčov. Býk pri pobehovaní na trávniku nikoho nezranil a po jeho spacifikovaní sa mohlo začať hrať.

Nezvyčajný incident nakoniec priniesol domácim šťastie, keď nad favorizovaným hosťujúcim tímom St. Helens z Anglicka zvíťazili 24 : 12. Fanúšikovia na sociálnej sieti následne nazvali incident generálkou na súboj proti inému tímu súťaže Bradfordu Bulls.

Domov
Zdieľať
Diskusia