Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
8. mája 2023 o 8:12
Čas čítania 0:33

Počasie na celý týždeň: v pondelok si uži slnečný deň a 20 stupňov, koncom týždňa sa počasie môže pokaziť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vo štvrtok by slnečné počasie mala striedať veľká, na východe krajiny miestami zmenšená oblačnosť a ojedinelé zrážky.

Počas dnešného dňa sa môžeš tešiť na slnečné počasie. Bude jasno až polojasno, v niektorých oblastiach len výnimočne slabé zrážky. Najvyššia denná teplota by sa mala pohybovať okolo 15 až 21 stupňov Celzia, na severe a východe v rozpätí 9 až 15 stupňov. Informuje o tom portál SHMÚ

Počas voľného dňa nás čaká slnečný deň.
Počas voľného dňa nás čaká slnečný deň. Zdroj: SHMÚ


Podobne jasná obloha by mala byť aj počas utorka a stredy s približne rovnakými teplotami, akurát zrána môže byť v niektorých častiach krajiny hmlisto alebo nízka oblačnosť. Od severovýchodu bude zasahovať do našej oblasti okraj mohutnej tlakovej výše.


Vo štvrtok by slnečné počasie mala striedať veľká, na východe krajiny miestami zmenšená oblačnosť a ojedinelé zrážky. Teploty by však nemali výrazne klesnúť. Nasledujúci víkend sa však môže počasie zmeniť. Podľa meteorológov by si mal počítať aj s lokálnymi zrážkami a ojedinelými búrkami. Denné teploty by sa mali pohybovať v rozmedzí 14 až 21 stupňov Celzia.

Domov
Zdieľať
Diskusia