Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
13. mája 2023 o 8:00
Čas čítania 0:27

Vodiči, pozor: diaľnicu D1 pod Tatrami čakajú cez víkend výrazné obmedzenia. Uzatvoria aj tunel Bôrik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obmedzenie sa týka úseku D1 Mengusovce – Poprad západ. Ide o pravidelnú polročnú uzáveru, ktorá je potrebná z dôvodu nestavebnej a stavebnej údržby tunela a technologických prác.

Víkendových vodičov čakajú výrazné dopravné obmedzenia. Tunel Bôrik vrátane príslušného úseku diaľnice D1 pod Tatrami cez víkend uzavrú. Informovalo o tom mesto Svit na webe. Ľavá tunelová rúra smer Žilina bude uzatvorená od piatka 12. mája od 22.00 h do nedele 14. mája do 18.00 h.


Pravú tunelovú rúru v smere na Prešov Národná diaľničná spoločnosť uzatvorí od soboty 13. mája od polnoci do nedele 14. mája do 18.00 h. Obmedzenie sa týka úseku D1 Mengusovce – Poprad západ. Ide o pravidelnú polročnú uzáveru, ktorá je potrebná z dôvodu nestavebnej a stavebnej údržby tunela a technologických prác.


„Obchádzková trasa v uvedenom čase povedie od diaľničnej križovatky Mengusovce po ceste prvej triedy I/18 odklonom cez mesto Svit,“ informovala samospráva.

Bôrik, obchádzka D1, diaľnica
Zdroj: Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia