Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eliška Hulová
23. mája 2023 o 8:25
Čas čítania 0:41

Whatsapp zavádza dlhoočakávanú funkciu. Takto bude fungovať úprava odoslaných správ

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Využitie funkcie je jednoduché a používateľsky prirodzené.

Aplikácia Whatsapp zavádza do praxe novú funkciu. Po novom budú môcť používatelia upravovať správy aj krátko po odoslaní, avšak len prvých 15 minút. Informoval o tom portál Dailymail. Aktualizácia prichádza medzi používateľov postupne, pre väčšinu Slovákov bude dostupná v najbližších dňoch a týždňoch.

Whatsapp sa zneužitia tlačidla nebojí a upozorňuje na to, v akých prípadoch by ho mali používatelia využiť. „Vo chvíľach, keď sa pomýlite alebo si to jednoducho rozmyslíte, môžete teraz upravovať svoje odoslané správy,“ uviedla spoločnosť Whatsapp v príspevku na blogu.

Využitie funkcie je jednoduché a používateľsky prirodzené, stačí podržať prst na displeji na správe, ktorú chcete upraviť, a po krátkom čase sa vám ukáže jednoduché menu. V ňom majitelia zariadení nájdu tlačidlo „Upraviť“. Upravené správy budú označené nápisom „upravené“. Adresáti tak budú vedieť, že správa bola dodatočne upravená, nebudú však vidieť jej pôvodné znenie ani históriu úprav. 

O novej funkcii informoval aj zakladateľ spoločnosti Meta Mark Zuckerberg, ktorý o nej napísal na svojej stránke na Facebooku: „Teraz môžete upravovať svoje správy v aplikácii Whatsapp až 15 minút po ich odoslaní!“

Domov
Zdieľať
Diskusia