Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko TASR
27. júna 2023, 15:27
Čas čítania 0:37

ZOZNAM: Toto sú najlepší učitelia na Slovensku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ocenenia Zlatý Amos už poznajú tohtoročných víťazov.

V ankete Zlatý Amos v tomto roku triumfovala učiteľka zo Základnej školy Široké Miroslava Križovenská. Víťazov 16. ročníka ocenenia v jednotlivých kategóriách vyhlásili v pondelok 26. júna v Pezinku, informovali o tom organizátori na sociálnej sieti.

„Neopakovateľná atmosféra, skvelí učitelia, žiaci, organizačný a televízny štáb, dobrovoľníci sa zaslúžili o skvelý večer, ktorý si budeme ešte dlho pamätať, pretože sme spoznali úžasných učiteľov, ktorých na ocenenie navrhli ich žiaci,“ priblížili organizátori.

Ocenenia putovali najmä na východ

Titul Zlatá škola získala Základná škola Široké, ocenenie za naj príbeh o učiteľovi si odniesli žiaci Kataríny Baluchovej zo Širokého. V kategórii Amos sympaťák triumfovala učiteľka Danka Ihnátová zo Základnej školy Požiarnická Košice.

Ocenenie v kategórii naj učiteľ národnostných menšín získala Ľudmila Klimková zo Základnej školy s materskou školou v Chmeľnici. Titul Učiteľ bez predsudkov dostala Renáta Janoviaková zo Základnej školy Pavla Országha Hviezdoslava v Trstenej.

Cenu Jána Gašperana (detská porota) si odniesol Jozef Gaľa zo Základnej školy s materskou školou v Šarišských Bohdanovciach.

Domov
Zdieľať
Diskusia