Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Daniel Mikolášik
6. júla 2023, 12:52
Čas čítania 0:54

Slovenský prestup storočia: Milan Škriniar podpísal zmluvu s PSG. Koľko miliónov ročne zarobí?

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Rodáka zo Žiaru už privítali pod Eiffelovkou.

Je to oficiálne! Milan Škriniar podpísal prestupovú zmluvu s najlepším francúzskym klubom Parížom St. Germain. Kontrakt je dohodnutý na 5 rokov, konkrétne do 30. júna 2028. „Som veľmi šťastný, že môžem byť súčasťou tohto úžasného klubu,“ povedal Škriniar pre oficiálny web klubu.

2. februára 2023, 15:30 Čas čítania 3:30 Milan Škriniar a tí druhí. Toto sú najdrahšie prestupy v slovenskej futbalovej histórii Milan Škriniar a tí druhí. Toto sú najdrahšie prestupy v slovenskej futbalovej histórii

„PSG je jedným z najlepších klubov na svete s hráčmi svetovej triedy a fantastickými fanúšikmi. Keď sa vás snaží získať klub ako PSG, voľba je rýchla. Keď som sa vedel, že mám príležitosť sem prísť, bol som veľmi šťastný. S reprezentáciou Slovenska som odohral dva zápasy, takže som pripravený. Po zotavení trénujem, cítim sa na 100 percent a možno aj viac,“ uviedol 28-ročný obranca.

Slovenský obranca prestúpil do PSG ako voľný hráč po tom, čo mu vypršala zmluva s Interom Miláno, kde pôsobil od roku 2017. Milánsky klub ho vtedy kúpil od Sampdoria Janov za 34 miliónov eur.

V Interi sa vypracoval až na kapitána tímu. V sezóne 2020/2021 získali dokonca titul majstra Talianska, o rok neskôr zas Taliansky pohár. Dvakrát vyhral aj Superpohár. PSG chcelo kúpiť Škriniara už v januári tohto roka, no milánsky klub si za neho pýtal dvadsať miliónov eur. V Paríži by mal ročne zarábať 7,5 milióna eur plus ďalšie výkonnostné bonusy.

Domov
Zdieľať
Diskusia