Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
17. júla 2023, 21:50
Čas čítania 0:42

Za vstupenku na Messiho prvý zápas v USA si priekupníci pýtajú aj 110-tisíc dolárov. Futbalista vyvolal obrovský ošiaľ

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zápas sa má odohrať v piatok 21. júla.

Tie najlepšie lístky na očakávaný prvý zápas Lionela Messiho v tíme Interu Miami v Ligovom pohári Major League Soccer sa na webe Vivid Seats predávajú až za 110-tisíc amerických dolárov. Ide tak o najdrahšie lístky, aké sa na zápas v tejto súťaži kedy predávali, píše CNN.

Ceny lístkov na prvý zápas stúpli, keď futbalová hviezda v sobotu 15. júla oficiálne podpísala zmluvu s Interom Miami. Messi vďaka nej bude zarábať 50 až 60 miliónov dolárov ročne.

Priemerná cena je výrazne nižšia

Na zápas, ktorý sa má odohrať v piatok 21. júla, je však možné kúpiť aj oveľa lacnejšie lístky. Na duel sa prídu pozrieť tisícky fanúšikov, pričom aktuálna priemerná cena lístkov na zápas sa pohybuje okolo hranice 500 dolárov. 

Lístky na minuloročný zápas Ligového pohára medzi Interom Miami a FC Barcelonou stáli približne polovicu. Za 110-tisíc dolárov sú k dispozícii len tie najprémiovejšie vstupenky, no je otázne, či niekto takúto sumu za lístky vôbec zaplatí. 

 
„Prichádzam sem s rovnakou túžbou súťažiť, túžbou vyhrávať a pomáhať klubu pokračovať rásť,“ povedal Messi pred plným štadiónom počas svojho oficiálneho predstavenia.

messi
Zdroj: TASR/AP
Späť
Zdieľať
Diskusia