Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
26. júla 2023, 16:09
Čas čítania 0:36

AKTUÁLNE: Súd rozhodol v prípade údajného sexuálneho násilia Kevina Spaceyho

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Rozhodol o tom londýnsky súd.

Herec Kevin Spacey (House of Cards, American Beauty) je nevinný v prípade deviatich obvinení vrátane sexuálneho násilia, informujú BBC a Variety. Toto rozhodnutie poroty Spacey prijal s plačom. „Potom ešte v slzách objal svojho manažéra a právnický tím a poďakoval sa zamestnancom súdu. Toto bol verdikt, ktorý chcel a v ktorý dúfal,“ dodáva BBC.

Dohromady bol obvinený zo siedmich prípadov sexuálneho násilia, jedného prípadu donútenia k sexuálnej aktivite bez súhlasu a z jedného prípadu donútenia človeka k penetrácii bez súhlasu.

Šesťdesiatdvaročný Spacey, ktorý má na konte dva Oscary, od začiatku všetky obvinenia odmietal. Sexuálne útoky sa týkali rôznych mužov: podľa jedného obvinenia obchytkával muža za rozkrok a podľa ďalšieho údajne vykonal sex s mužom počas toho, ako obeť spala.

Podľa súdu je nevinný vo všetkých 9 obvineniach.

V roku 2017 herca obvinili zo sexuálneho obťažovania dvoch chlapcov v tínedžerskom veku, ale aj zo znásilnenia viacerých hollywoodskych osobností. Prokurátor vtedy nakoniec obvinenia stiahol.

Domov
Zdieľať
Diskusia