Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Daniel Mikolášik
30. júla 2023, 12:44
Čas čítania 0:46

VIDEO: V bazéne luxusnej vily v LA sa kúpal medveď baribal. Prišiel sa schladiť počas vlny horúčav v Kalifornii

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Medveď sa dostal z divočiny až do vilovej štvrte. Preliezol plot a usadil sa v luxusnej vírivke, kde zotrval až do príchodu polície.

S medveďmi objavujúcimi sa v tesnej blízkosti ľudských obydlí nemáme problém len na Slovensku. Modernú civilizáciu si štvornohí chlpáči obľúbili napríklad aj v Kalifornii. Konkrétne medveď baribal sa objavil na terase oplotenej vily Burbank, satelitnej časti Los Angeles.

Medveď sa dostal z divočiny až do mestskej časti Paseo Redondo, preliezol plot a usadil sa v luxusnej vírivke, kde zotrval až do príchodu polície, píše LA Times. Majitelia vily nemohli uveriť vlastným očiam, kto sa im vyvalil v bazéne, a medveďa okamžite natočili na kameru. Ten sa však nijako nenechal rušiť a na ľudí len nechápavo pozeral a naďalej sa čľapkal vo vode.

Polícia v oficiálnom stanovisku uviedla, že vyrazila do terénu, keď im bolo ohlásené, že ľudia zviera videli na stráni nad vilovou štvrťou. Medveď sa podľa všetkého chcel schladiť vo vlnách kalifornských horúčav, ktoré naďalej pokračujú. Druh medveďa baribal našťastie nie je veľmi nebezpečný a pri stretnutí s človekom zaútočí len zriedkavo.

Späť
Zdieľať
Diskusia