Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. augusta 2023 o 9:40
Čas čítania 0:20

Bratislavská kriminálka láka Slovákov na prácu vyšetrovateľa. Ak ťa prijmú, dostaneš vysokú hodnosť a takýto tabuľkový plat

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Záujemcovia o pozíciu vyšetrovateľa musia byť absolventmi druhého stupňa vysokoškolského štúdia.

Kriminálna polícia v Bratislave naberá do svojich radov nových vyšetrovateľov. Na sociálnej sieti zverejnila inzerát, v ktorom záujemcom ponúka hodnosť majora a odmenu v 6. platovej triede bez príplatkov. Záujemcovia však musia byť absolventmi druhého stupňa vysokoškolského štúdia. 

„Si absolventom II. stupňa vysokej školy primárne právnického alebo ekonomického zamerania? Ak áno, pridaj sa do tímu a staň sa vyšetrovateľom kriminálnej polície v Bratislave,“ píšu policajti na Facebooku. 

Ak máš záujem stať sa vyšetrovateľom v Bratislave, Malackách, Pezinku alebo Senci, napíš polícii súkromnú správu alebo vyplň tento formulár. 

Domov
Zdieľať
Diskusia