Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. augusta 2023 o 8:40
Čas čítania 0:32

MAPA: Tento týždeň na Slovensku nečakaj slnečné počasie a vysoké letné teploty. Tatry dokonca môže zasiahnuť sneženie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Počas najbližšieho víkendu teplota neprekročí ani 30 stupňov Celzia.

V utorok 8. augusta bude na Slovensku panovať chladné počasie. Denné teploty dnes vystúpia maximálne na 17 až 22 stupňov Celzia. V Žilinskom kraji bude ešte chladnejšie a teplota vzduchu sa tam bude pohybovať iba okolo 15 stupňov, informuje portál iMeteo.

Vodiči si musia dávať pozor najmä na severe a východe Slovenska. Na cestách sa môže ráno tvoriť hmla a na mnohých miestach treba očakávať zrážky. Na hrebeňoch Tatier bude podľa predpovedí dokonca snežiť.

Nižšie teploty sa na Slovensku budú držať až do štvrtka. S tropickými teplotami nad 30 stupňov Celzia však netreba počítať ani cez víkend. Na celom území Slovenska môžeme najbližší víkend očakávať teploty prevyšujúce 20 stupňov Celzia, no výrazne vyššie zrejme nevystúpia.

Prekročenie hranice 30 stupňov môžeme očakávať až začiatkom budúceho týždňa. Treba však počítať aj s búrkami, ktoré takéto výrazné oteplenie môže priniesť. 

počasie
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia