Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
20. augusta 2023 o 15:16
Čas čítania 0:46

VIDEO: Dva pády v priebehu pár minút. Holanďanky si na MS v atletike vybrali smolný deň a prišli o dve medaily

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Pády sa udiali počas prvého dňa MS v atletike, ktoré sa konajú v Budapešti.

Mimoriadne smolnú sobotu má za sebou holandský atletický výber na majstrovstvách sveta v atletike. Až dve atlétky padli doslova pár metrov pred cieľom. V zmiešanej štafete na 4-krát 400 metrov smerovala finišujúca Femke Bolová za víťazstvom. Keď ju v posledných metroch dobehla Američanka Alexis Holmesová, Holanďanka zakopla a tesne pred cieľovou čiarou skončila na zemi.

Kým sa šprintérka v oranžovom drese pozviechala, predbehli ju ešte dve pretekárky a Holanďanom tak tesne unikol stupeň víťazov. Tím USA oslávil na MS v Budapešti zisk zlata v novom svetovom rekorde. Druhé miesto sa ušlo Veľkej Británii a bronzové medaily si odnáša výber Česka.

Nešťastný incident sa udial len pár minút po tom, ako sa o medailu v disciplíne 10 000 metrov pripravila iná holandská atlétka Sifan Hassanová. Aj tá spadla len pár metrov pred cieľom.

Domov
Zdieľať
Diskusia