Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
27. septembra 2023, 11:30
Čas čítania 0:55

Záchranár z Tvrdošína obchytkával študentku a posielal jej fotky svojho prirodzenia. Dostal za to iba smiešnu pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sexuálne obťažoval mladú študentku, za priestupok mu okresný úrad udelil pokutu vo výške 60 eur.

Záchranár z Tvrdošína sexuálne obťažoval študentku, ktorá s ním praxovala v sanitke. Posielal jej nechutné videá aj fotky svojho prirodzenia. Mladá študentka tvrdí, že sa jej dokonca aj dotýkal a posielal jej eroticky ladené správy, informuje portál noviny.sk. 

Zo správania záchranára má teraz študentka traumu, podľa vlastných slov však nebola jediná. „Viete, ja ako mladé dievča, predsa len, bolo to pre mňa hrozné. Nebola som prvá, ktorej sa to stalo, ale chcem, aby som bola posledná a viac sa to neopakovalo,“ uviedla. 

Posielal jej videá, na ktorých sa ukájal 

Záchranár zašiel ešte ďalej. Počas praxe v sanitke sa jej dokonca dotýkal. „Som sedela vedľa neho, dotkol sa ma za stehno, ja som sa dala na bok a potom prišiel ďalší záchranár,“ priblížila.

Dievčaťu začal posielať nevyžiadané správy so sexuálnymi narážkami a zábery svojho ohanbia. „Aký obsah mali tie fotografie? Svojho ohanbia. Videá? Sa tam ukájal, vravel, že keď ma vidí, má na mňa chuť. Bolo to veľmi nepríjemné, keďže som tam prišla na prax,“ opísala nepríjemnú skúsenosť mladá žena. 

25. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:24 Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike

Za priestupok mu okresný úrad udelil pokutu vo výške 60 eur. „To je to smiešnych 60 eur pre neho, ale on to môže opakovať ďalej. Tu už nejde o mňa, ale o ostatné dievčatá. Vieme, čo sa teraz stalo v Bratislave, a takéto veci sa nesmú opakovať žiadnej žene. Toto nie je prístupné a v záchrannej zdravotnej službe už vôbec,“ nesúhlasne skonštatovala študentka. 

Ilustračný záber.
Ilustračný záber. Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Domov
Zdieľať
Diskusia