Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Jakub Paulík
7. októbra 2023, 14:02
Čas čítania 0:33

Pri Leviciach našli utýraného psa. Z očí mu vychádzali červy, mal diery aj v hlave

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zraneniam krátko po vyšetrení veterinárom podľahol.

Mladý muž v obci Tehla pri Leviciach našiel týraného labradora vo výnimočne zúboženom stave. Z úst a očí mu vychádzali červy, čo prekvapilo aj ochranárov s dlhoročnými skúsenosťami, informuje portál tvnoviny.sk.

Týraný čierny labrador sa začiatkom októbra v obci Tehla doplazil do 6-metrovej skruže, odkiaľ ho nevedeli vytiahnuť. Pomôcť na miesto prišli aj ochranári z levického útulku, ktorých rozsah zranení prekvapil.

„Na hlave mal nespočetné rany, ktoré doteraz nevieme, čím boli spôsobené. Mohlo to byť aj úderom do hlavy, boli to veľké diery v hlave. Veľký problém spôsobila rana na krku, roztrhla mu krk. On sa tam utiahol určite, aby mohol v pokoji zomrieť,“ povedala pre portál aktivistka útulku Šťastný domov v Leviciach Jana Pereszlényiová. Tá vyhlásila, že za svoju prax takýto prípad ešte nikdy nezažila.

Labrador krátko po vyšetrení veterinárom uhynul. Osobe, ktorá psa týrala, hrozí až 2-ročný trest odňatia slobody.

Pes
Zdroj: Útulok Levice – OZ Šťastný Domov
Domov
Zdieľať
Diskusia