Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tereza Šnajdrová Martin Adam Pavlík
12. októbra 2023, 12:50
Čas čítania 1:06

Populárny český raper napadol muža, ktorý ho upozornil na dopravný priestupok. Zmlátený otec skončil v nemocnici

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Populárny český raper napadol muža, ktorý ho upozornil na dopravný priestupok. Zmlátený otec skončil v nemocnici

Raper a bojovník Marpo sa pravdepodobne hlavou zasekol v ringu. V utorok totiž fyzicky napadol muža, ktorý ho upozornil na porušenie dopravných predpisov. Napadnutý skončil v nemocnici.

K incidentu došlo v utorok v Tuchoměřiciach. Jednosmerkou tam k svojmu domu prichádzal 43-ročný muž, keď sa proti nemu vyrútilo rýchlo idúce BMW. V ňom sedel práve raper Marpo a na muža ukazoval, nech mu uhne z cesty.

Ten sa proti nemu ohradil, že v mieste býva, je to jednosmerka, a keď si chcel odfotiť ŠPZ páchateľa, Marpo sa mu začal vyhrážať. Nakoniec došlo na fyzické napadnutie, ktorým sa teraz zaoberá polícia.

„V utorok som prichádzal k svojmu domu a z jednosmerky v zlom smere rýchlo prichádzalo BMW. Cesta vedie od školy k materskej škôlke s jedálňou. Vodič na mňa mával, aby som mu uhol. Vystúpil som a povedal mu, že je to jednosmerka, že tu bývam a že tu mám deti,“ vypovedal pre Blesk napadnutý vodič.

Vytiahol telefón, aby si mohol odfotiť Marpovu registračnú značku. Práve to vraj rapera naštvalo. „Povedal, že pozná týchto hrdinov s telefónom a že vystúpi a ‚rozbije ma'. Odpovedal som mu, nech pokojne vystúpi,“ priblížil situáciu.

„Vystúpil a dal mi dve rany do tváre. Nemohol som zdvihnúť ruky, a tak som ho narazil na auto a uhryzol do prsníka. Odrazil sa od svojho auta a zrazil ma na zem. Keď som sa zdvíhal a hľadal okuliare, nastúpil do auta, konečne odcúval a ušiel,“ pokračoval muž. 

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

V prvej chvíli vraj nemal najmenšie tušenie, s kým mal tú česť. Marpa nepoznal, a keby vedel, že sa jedná o bojovníka, radšej by ho vraj nechal ujsť. Blesk Marpa požiadal o vyjadrenie, ale raper neodpovedal.

O incidente bola informovaná polícia. Podľa hovorkyne stredočeskej polície Barbory Schneeweissovej budú obaja muži predvolaní na obvodné oddelenie na podanie vysvetlenia. Vec sa pravdepodobne bude riešiť ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu.

marpo hillbilly
Zdroj: Universal
Domov
Zdieľať
Diskusia