Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
5. novembra 2023, 16:01
Čas čítania 0:32

Slovenské železnice upozorňujú na dôležité zmeny. Začnú platiť už čoskoro

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nový grafikon ZSSK nadobudne platnosť 10. decembra tohto roku.

Facebooková stránka Obmedzenia prevádzky na tratiach ŽSR upozornila na platnosť nového grafikonu vlakovej dopravy Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK). Nový cestovný poriadok bude platiť od 10. decembra 2023 do 14. decembra 2024.

Zmeny sa dotknú napríklad IC vlakov na trase Košice – Bratislava. Po novom budú zastavovať aj v staniciach Bratislava-Vinohrady a Liptovský Mikuláš. Vlaky R 800 a R 801 budú premávať na trase Košice – Bratislava. Posilnená bude aj doprava medzi Bratislavou a Martinom vlakmi kategórie Ex. Na linke Košice – Žilina bude pridaný nový pár vlakov R 760 s 767 Tatran. 

Vo vybraných dňoch budú premávať posilové vlaky Ex 242 a Ex 243 do Českej republiky. Dôvodom sú majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa budúci rok uskutočnia v Česku. Spoločnosť Regiojet plánuje zaviesť nový spoj v úseku Košice – Čop a späť.

Všetky zmeny v grafikone si môžeš pozrieť TU.
vlak
Zdroj: FB/ZSSK
Domov
Zdieľať
Diskusia