Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová TASR
8. novembra 2023, 13:38
Čas čítania 0:52

Blaha uznal, že nemal zvesiť portrét prezidentky, no neospravedlnil sa. Pellegrini oznámil, kedy ho budú v parlamente odvolávať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pellegrini Blahu ostro skritizoval, odvolať ho však nechce.

Peter Pellegrini oznámil, že podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha súhlasil s tým, že obraz Zuzany Čaputovej nahradiť Che Guevarom bola chyba. To, či sa ospravedlní, Pellegrini nevie, rovnako ako nevie ani to, či Blaha vráti svoju kanceláriu do pôvodného stavu, píšu tvnoviny.sk.

„Pán podpredseda Blaha so mnou v utorok komunikoval a vyjadril sa, že to považuje za chybu a že takto konať pravdepodobne nemal. Som, samozrejme, rád, že mi to dal na vedomie a že ten čin nepovažuje za najšťastnejší,“ povedal Pellegrini, ktorý toto gesto označil za trápne a detinské

Blahu budú z pozície podpredsedu parlamentu odvolávať 14. novembra

Mimoriadna schôdza Národnej rady SR k návrhu na odvolanie Ľuboša Blahu z postu podpredsedu parlamentu by mohla byť v utorok 14. novembra, informoval o tom predseda NR SR Peter Pellegrini s tým, že budúci týždeň môže byť aj schôdza k programovému vyhláseniu vlády.

„Určite nemôžeme očakávať, že prvý počin vládnej koalície bude, že v tajnom hlasovaní odvolá podpredsedu. Ale či sa schôdza otvorí, alebo neotvorí, to je už druhá otázka,“ skonštatoval Pellegrini.

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Blahu chcú odvolávať opoziční poslanci po zverejnenom videu, v ktorom odstránil vo svojej kancelárii vlajku Európskej únie a portrét prezidentky Zuzany Čaputovej. Pellegrini označil jeho konanie za detinské a trápne. Zároveň ocenil, že ho podpredseda parlamentu kontaktoval a označil svoje správanie za chybu, pričom svoj čin nepovažuje za najšťastnejší.

Domov
Zdieľať
Diskusia