Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
23. novembra 2023 o 11:46
Čas čítania 0:38

Brutálny útok v Hlohovci: zlodeji brutálne zbili muža bez domova, uviazali ho za nohu a ťahali autom po ceste

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K tomuto činu došlo 11. novembra v skorých ranných hodinách.

V Hlovovci došlo k brutálnemu útoku. Partia mladých mužov drastickým spôsobom mučila iba 20-ročného muža bez domova, ktorý ich vraj spozoroval, ako sa vlámali do rodinného domu. O prípade informuje polícia na sociálnej sieti.

Útočníci muža násilím zobrali do auta, kde ho následne zbili. Potom ho priviezli na poľnú cestu, kde ho lanom priviazali o svoje auto a ťahali ho za sebou. Keď sa mužovi podarilo vyslobodiť z lana, útočníci mu prikázali, aby sa vyzliekol donaha, a opäť ho zbili. Nakoniec ho vyhodili na neďalekej autobusovej zastávke. Mužovi pomohla žena, ku ktorej sa s ťažkými zraneniami doplazil. Zavolala mu záchranku, ktorá ho previezla do nemocnice. 

K tomuto činu došlo 11. novembra v skorých ranných hodinách. Všetci útočníci údajne boli pod vplyvom alkoholu. Trnavský vyšetrovateľ už mužov obvinil zo zločinu úmyselného ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, zo zločinu vydierania spolupáchateľstvom a jedného aj z prečinu krádeže. V prípade dokázania viny im môže hroziť trest odňatia slobody až na 12 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia