Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
11. decembra 2023, 14:29
Čas čítania 0:36

Tínedžer zo Starej Ľubovne okradol močiaceho muža. Keď chcel platiť v obchode jeho kartou, všetko sa pokazilo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia obvinila 15-ročného mladíka zo Starej Ľubovne z dvoch trestných činov.

Zo zločinu krádeže, ako aj z trestného činu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, bolo okresným vyšetrovateľom v Starej Ľubovni vznesené obvinenie 15-ročnému miestnemu chlapcovi. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

„Začiatkom decembra pri autobusovej stanici pristúpil k mužovi, ktorý práve vykonával malú potrebu, z vrecka nohavíc mu vybral peňaženku a utiekol preč,“ uviedla Ligdayová.

Okradnutý muž v nej mal osobné doklady, bankomatovú kartu, finančnú hotovosť a ďalšie veci. Mladík si podľa hovorkyne ponechal peniaze i bankomatovú kartu, všetko ostatné vyhodil do koša.

Mladík chcel kartou zaplatiť v obchode

„Zamieril do obchodného domu, kde si nakúpil, no pri samoobslužnej pokladni k platbe kartou nedošlo. Ani opakovaný pokus o zaplatenie kartou nebol úspešný, a tak musel tovar vrátiť späť do regálov. Z obchodu odišiel a snažil sa v bankomate použiť kartu na výber hotovosti, neúspešne,“ povedala Ligdayová a dodala, že poškodeným bol 66-ročný muž z obce Jakubany.

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky, Wikimedia Commons/Bernd Schwabe v Hannoveri
Domov
Zdieľať
Diskusia