Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
13. decembra 2023, 7:43
Čas čítania 0:30

Vo veku 61 rokov zomrel herec Andre Braugher. Poznali sme ho najmä zo seriálu Brooklyn 99

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herec podľahol krátkej chorobe.

Americký herec Andre Braugher zomrel v pondelok 11. decembra vo veku 61 rokov. Braugher si zahral v niekoľkých seriáloch a filmoch. Preslávila ho najmä rola kapitána Holta zo seriálu Brooklyn 99. Herec zomrel po krátkej chorobe, píše CNN.

„Nemôžem uveriť, že si odišiel tak skoro. Je mi cťou, že som ťa mohol spoznať, smiať sa s tebou, pracovať s tebou a sledovať 8 nádherných rokov tvoj nenahraditeľný talent. Toto bolí. Opustil si nás príliš skoro,“ napísal jeho kolega zo seriálu Brooklyn 99 Terry Crews. 

Braugher si počas svojej hereckej kariéry zahral aj po boku Morgana Freemana a Denzela Washingtona. V roku 1998 dostal svoju prvú cenu Emmy za rolu detektíva Franka Pembletona v seriáli Zločin v uliciach. Druhú cenu si odniesol v roku 2006 za minisériu stanice FX Zlodej. 

Brooklyn Nine-Nine
Zdroj: NBC/FOX/HULU
Domov
Zdieľať
Diskusia