Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
26. decembra 2023, 14:42
Čas čítania 0:41

Slováci porazili Čechov na MS20 v hokeji s excelentným výsledkom 6 : 2

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováci si dnes zahrali svoj prvý zápas proti Čechom.

26. decembra odštartovali majstrovstvá sveta v hokeji pre hráčov do 20 rokov zápasom medzi Slovenskom a Českom. Napriek tomu, že sme hneď v úvode hry inkasovali prvý gól, Slovensko zápas vyhralo so skvelým skóre 6 : 2.

V prvej tretine sa slovenskému mužstvu nepodarilo stav 1 : 0 vyrovnať. V druhej presilovej hre, ktorú sme hrali, sa podarilo streliť gól Servácovi Petrovskému a skóre tak vyrovnal na 1 : 1. V druhej tretine sa slovenskému tímu podarilo streliť ďalší gól. Peter Repčík zhruba minútu a pol pred koncom tretiny zabezpečil vedenie Slovákov.

Tretia tretina sa však už niesla výhradne v slovenských farbách. Tretí gól strelil Samuel Honzek iba necelú minútu a pol od začiatku tretiny. Po troch minútach sa slovenskému hokejistovi Borisovi Žabkovi podarilo streliť ďalší gól. Zhruba v 45. minúte zápasu Slovensko viedlo už 5 : 1 po ďalšom góle Serváca Petrovského.

V 51. minúte sa podarilo českému tímu znížiť náš náskok, keď Matyáš Šapovaliv strelil gól. Vzápätí o niekoľko sekúnd skórovali aj Slováci. Maxim Štrbák sa tak postaral, že sme nad Čechmi opäť viedli o 4 góly.

Domov
Zdieľať
Diskusia