Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
27. decembra 2023, 14:35
Čas čítania 0:41

Slovenskí juniorskí hokejisti pokračujú vo víťaznom ťažení. Švajčiarov zdolali 3 : 0

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováci dnes odohrali svoj druhý zápas na MS do 20 rokov proti Švajčiarom.

27. decembra slovenskí juniorskí hokejisti nastúpili proti Švajčiarom. V ťažkom zápase sa im do 59. minúty darilo brániť stav 1 : 0, ktorý platil už od prvej tretiny. V závere zápasu sa im dvomi gólmi do prázdnej bránky podarilo zvýšiť na rozhodujúcich 3 : 0. 

Slováci sa dostali do vedenia už v 9. minúte prvej tretiny zásluhou presného zásahu Samuela Honzeka, ktorý stál v správny moment na správnom mieste a dorazil puk do bránky. Honzek si tak na svoje konto pripísal už druhý gól na šampionáte.

V 59. minúte sa Petrovi Repčíkovi podarilo streliť gól do prázdnej bránky a tým poistiť víťazstvo Slovákov. V 60. minúte na neho ešte nadviazal Servác Petrovský a zvýšil na konečný stav 3 : 0.

Slováci vyhrali aj v ich prvom zápase na šampionáte s Českom so skvelým skóre 6 : 2. Svojou druhou výhrou v rade sa vyšplhali do čela B skupiny. Ich najbližší súper bude Nórsko, s ktorým sa stretnú 29. decembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia