Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
8. januára 2024 o 14:44
Čas čítania 0:37

Po uliciach behal s nožom v ruke. Opitý muž v Malackách ohrozoval dvojicu žien

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

39-ročný Marek J. je aktuálne v cele policajného zaistenia.

Polícia Slovenskej republiky informuje na sociálnej sieti o mužovi, ktorý sa s nožom v ruke vyhrážal viacerým osobám. 39-ročný Marek J. pobehoval vo večerných hodinách po viacerých uliciach v Malackách s nožom. Ako obeť si vybral dve ženy.

„Podľa doposiaľ zistených informácií včera 7. 1. 2024 v čase okolo 19.17 h ‚si krátil čas‘ behaním na križovatke ulíc Krátka, Boženy Nemcovej a po Hurbanovej ulici v Malackách s nožom v ruke. Objektom jeho ‚vyčíňania‘ sa stali dve ženy vo veku 40 – 50 rokov, pred ktorými hlasne kričal a okolo seba sa oháňal nožom. Po tomto ‚výkone‘ 39-ročný Marek bežal Hurbanovou ulicou, kde sa ho privolanej hliadke Okresného riaditeľstva PZ Malacky podarilo zadržať,“ uvádza polícia v príspevku. 

Polícia obmedzila muža na osobnej slobode. Následne ho eskortovala na policajné oddelenie, kde ho podrobili dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Tá dopadla s pozitívnym výsledkom na úrovni 1,94 promile. Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ Malacky.

Domov
Zdieľať
Diskusia