Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. januára 2024, 13:16
Čas čítania 0:25

Polícia odhalila nové detaily o pondelkovej streľbe v Limbachu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Strelcom bol 38-ročný muž, ktorý legálne držal zbraň.

Polícia začala po pondelkovej streľbe v Limbachu v okrese Pezinok trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. Doteraz sa nepotvrdilo, že motívom streľby bolo lúpežné prepadnutie. O prípade informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Silvia Šimková.


K streľbe došlo krátko po 19.30 h na Podhorskej ulici v Limbachu. Tridsaťosemročný muž utrpel na mieste strelné poranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice. Zranenia spôsobil 38-ročný muž legálne držanou strelnou zbraňou. Bezprostredne po príchode policajnej hliadky ho obmedzili na osobnej slobode.


„Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Pezinok vo vyšetrovní okolností tohto prípadu intenzívne pokračujú,“ deklarovala hovorkyňa. Vzhľadom na súčasné štádium vo vyšetrovaní polícia neposkytuje viac informácií.

Domov
Zdieľať
Diskusia