Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
7. apríla 2024, 12:26
Čas čítania 1:01

Pellegrini reaguje na útoky od Matoviča: Nezlomil ma, práve naopak. Víťaz volieb tvrdí, že je pripravený ozvať sa aj proti Ficovi

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pellegrini povedal, že ešte nevie, kto ho nahradí na poste predsedu Hlasu-SD.

Peter Pellegrini v relácii TA3 povedal, že je vďačný za to, že sa ľudia nehanbili povedať, že ho v prezidentských voľbách budú voliť. „Ľudia asi vycítili, koho chcú za prezidenta,“ zhodnotil výsledky volieb.

Pellegrini skonštatoval, že za celú svoju politickú kariéru nezažil takúto špinavú kampaň. „Ak si niekto myslel, že tieto ataky ma zlomia, tak práve naopak ma to posilnilo,“ povedal.

Moderátor Pellegrinimu pripomenul aj jeho kampaň, v ktorej tvrdil, že Korčok je prezidentom vojny. Pellegrini tvrdí, že proti Ivanovi Korčovi v kampani vytiahol iba to, čo sám povedal „Nikdy sa nepostavil a nehovoril o mieri,“ povedal.

Moderátora zaujímalo aj to, ako sa Pellegrini postaví k vpádu ruských vojsk na územie Ukrajiny. „Slovenská republika nikdy nebude uznávať odtrhnuté územia či anexiu Krymu,“ vyhlásil Pellegrini.

Pellegrini chce spájať Slovákov

 S vládou plánuje spolupracovať, no tvrdí, že sa ozve v prípade, ak niečo nebude v poriadku. „Ak by vláda robila niečo v rozpore s ústavou, tak sa, samozrejme, ako prezident ozvem,“ dodal. Zároveň povedal, že sa pokúsi spojiť všetkých Slovákov, napriek ich rozdielnym názorom.

11. apríla 2024, 16:30 Čas čítania 4:29 Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník Alagič aj Végh sa sťažujú, že pre názor prišli o kšeft: Je na značkách, s kým chcú spolupracovať, hovorí odborník

Pellegrini ešte nepovedal, koho by chcel vidieť v kresle predsedu strany Hlas-SD.  „Mám nejakých svojich favoritov. Ja osobne budem niekoho navrhovať,“ povedal a informoval aj o tom, že sa vzdá aj členstva v strane. 

Koaličným partnerom odkázal, že sa nemusia obávať, pretože strana Hlas určite nebude chcieť destabilizovať koalíciu. Povedal aj to, že sa nebojí, že stranu Hlas-SD pohltí Smer. Podľa neho niečo také nehrozí, môže sa vraj stať pravý opak.

Počas celého dňa sledujeme dianie v súvislosti s prezidentskými voľbami v článku naživo

pellegrini
Zdroj: TASR/Martin Bauman
Domov
Zdieľať
Diskusia