Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
12. apríla 2024, 12:54
Čas čítania 0:23

Podvodníčka sa v Topoľčanoch vydáva za úradníčku. Sľubuje im byt za extrémne nízke sumy, má to však háčik

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podvodníčka sa vydáva za zamestnankyňu mestského úradu.

Mesto Topoľčany upozorňuje na podvodníčku, ktorá sa vydáva za zamestnankyňu topoľčianskeho mestského úradu. Obyvateľke mesta zavolala zo súkromného čísla osoba, ktorá sa predstavila ako zamestnankyňa radnice. Oznámila, že občianke pridelili byt v poradovníku, a pokiaľ má oň záujem, je potrebné prísť urýchlene zaplatiť zálohu, informoval magistrát.

Žena sa na úrad nemohla dostaviť, preto ju podvodníčka požiadala o vygenerovanie kódu, aby mohla vybrať peniaze z bankomatu.

„Dôrazne upozorňujeme občanov, že zamestnanci úradu pri kontakte s občanmi nepoužívajú utajené čísla. Všetky náležitosti sa riešia pri podpise zmluvy pri osobnej návšteve úradu,“ upozornila radnica. Občanom, ktorí zaznamenali podobný telefonát, odporúča ihneď kontaktovať políciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia