Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
7. mája 2024, 10:27
Čas čítania 0:22

AKTUÁLNE: Anonym nahlásil bombu v slovenskej banke. Niektoré prevádzky sú stále zatvorené

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pre bombovú hrozbu preverovali pobočky jednej z bánk na celom Slovensku.

Pre bombovú hrozbu preverovali v utorok ráno pobočky Všeobecnej úverovej banky na celom Slovensku. Niektoré pracoviská banky ostávajú naďalej zatvorené. Pre TASR to potvrdil PR manažér VÚB Dominik Miša.

7. mája 2024, 13:43 Čas čítania 0:30 Anonymní páchatelia nahlásili viac ako 1000 bombových hrozieb. Policajti zasahujú na celom Slovensku Anonymní páchatelia nahlásili viac ako 1000 bombových hrozieb. Policajti zasahujú na celom Slovensku

 Anonymnú správu o údajnej hrozbe dostala banka v ranných hodinách, v spolupráci s políciou boli následne vykonané všetky potrebné opatrenia. „Väčšina pobočiek, kde sa žiadna hrozba nepreukázala, je už otvorená pre klientov,“ uviedol Miša.

7. mája 2024, 12:16 Čas čítania 1:00 Neznámi oznamovatelia poslali do slovenských škôl znepokojivé správy: vraj sa bude prelievať krv učiteľov, prípad už prevzala NAKA Neznámi oznamovatelia poslali do slovenských škôl znepokojivé správy: vraj sa bude prelievať krv učiteľov, prípad už prevzala NAKA

 Bombovú hrozbu preverovali policajti napríklad v Žiari nad Hronom, uzavreté boli aj priľahlé budovy vrátane pošty. „Polícia zabezpečila okolie budov a na mieste vykonáva všetky potrebné úkony,“ informovala samospráva na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia