Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
21. mája 2024 o 14:51
Čas čítania 0:34

Vodič autobusu v Košiciach ťahal po ceste chodkyňu. Ženu zachytenú o prednú nápravu si všimol po tom, čo prešiel 200 metrov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ženu hospitalizovali v nemocnici. Podľa polície utrpela ťažké zranenia.

Vodič autobusu košickej medzimestskej dopravy narazil na nástupišti do chodkyne, ktorú následne ťahal za sebou celých 200 netrov. Zaseknutú ženu si všimol až po vystúpení z vozidla. 

„Po náraze chodkyňa spadla na vozovku, ostala ležať, to si však vodič autobusu nevšimol a prešiel ponad ležiacu chodkyňu, ktorú zakliesnenú zhruba v úrovni pravého kolesa prednej nápravy vliekol a šúchal po ceste cca 200 metrov, až pokiaľ nezastal pri peróne (nástupište, pozn. red.),“ informujú na sociálnej sieti. 

Zachytenú chodkyňu si vodič všimol až po zastavení vozidla a vystúpení z autobusu. Ženu spoločne s ďalšími ľuďmi vytiahol. Podľa polície utrpela ťažké zranenia a zostala hospitalizovaná v nemocnici. Nikto iný sa nezranil.

Policajti vykonali u vodiča aj dychovú skúšku, ktorá bola negatívna. „V čase dopravnej nehody sa v autobuse nachádzal len vodič autobusu. Košický policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví,“ dodali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia