Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
14. júna 2024 o 18:14
Čas čítania 0:58

Incident Joža Ráža a cyklistu vyšetruje polícia. Zatiaľ nie je známe, či pre útek z miesta nehody alebo zrážku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sa deje: Jožo Ráž pred niekoľkými dňami narazil autom do cyklistu. Prípadom sa už zaoberá polícia.

  • Jožo Ráž mal v pondelok 10. júna na ceste kolíziu s cyklistom. Ten skončil na zemi, no Ráž nezastavil a pokračoval ďalej.
  • Incidentom sa aktuálne zaoberá polícia, ktorá udalosť prešetruje ako priestupok, informuje Bratislavak.
  • Keďže ide o verejne známu udalosť a informácie sa dostali do médií, nie je jasné, či podnet podal cyklista alebo polícia.
  • Nevie sa tiež, či polícia prešetruje kolíziu alebo odchod z miesta nehody.

Prečo je to dôležité: Pre dôveru v štát je podstatné, aby sa aj incidenty týkajúce sa slávnych ľudí vyšetrili rovnako, ako keby išlo o akéhokoľvek iného občana.

Citát: „Môžeme potvrdiť, že policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave v súčasnosti vykonávajú úkony podľa ustanovení § 58 zákona č. 372/1990 Zb. o priestupkoch vo vzťahu k vami uvedenej udalosti v cestnej premávke, ku ktorej malo dôjsť 10. 06. 2024 v centre Bratislavy,“ uviedol krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Širší kontext: Spevák sa pre tvnoviny.sk vyjadril, že cyklistovi po nehode nepomohol, lebo je známy a všetci by si ho fotili. „Ja som v tomto opatrný, lebo mám hrozné skúsenosti s tým, že som populárny a ľudia strašne so mnou chcú stále niečo mať, a to sa nedá vydržať,“ povedal Ráž.

19. septembra 2024 o 12:10 Čas čítania 2:29 Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov Žena z legendárnej fotky Fica s Colou dostala vysokú pozíciu na úrade vlády. Jej správu využili pri útoku na odborníkov

K incidentu došlo na svetelnej križovatke Sasinkova – Odborárske námestie. Po tom, ako na semafore naskočila zelená, došlo ku kolízii cyklistu a pravej strany Rážovho auta. Po zrážke spadol cyklista na zem. Ráž však nezastavil a pokračoval v ceste.

Keď chceš vedieť viac, prečítaj aj tieto články:

11. júna 2024 o 19:40 Čas čítania 1:11 Jožo Ráž sa vyjadril k nehode s cyklistom: nevystúpil z auta a nepomohol mu, lebo je známy a všetci by si ho fotili Jožo Ráž sa vyjadril k nehode s cyklistom: nevystúpil z auta a nepomohol mu, lebo je známy a všetci by si ho fotili
11. júna 2024 o 12:30 Čas čítania 1:44 Jožo Ráž mal nehodu s cyklistom. Z miesta mal odísť bez povšimnutia, muža na zemi si nevšímal Jožo Ráž mal nehodu s cyklistom. Z miesta mal odísť bez povšimnutia, muža na zemi si nevšímal
14. júna 2024 o 7:37 Čas čítania 0:35 Hrozivý incident zo stredného Slovenska: policajt napadol ľudí v bare, udieral ich päsťami do tváre a jednému zlomil čeľusť Hrozivý incident zo stredného Slovenska: policajt napadol ľudí v bare, udieral ich päsťami do tváre a jednému zlomil čeľusť
JOŽO RÁŽ
Zdroj: Wikipedia / Bratislavská župa
Domov
Zdieľať
Diskusia