Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Anna Vondráková
17. júna 2024 o 19:01
Čas čítania 0:42

VIDEO: Futbaloví fanúšikovia Anglicka a Srbska rozmlátili reštauráciu. Vzduchom lietali stoličky a fľaše

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Futbaloví fanúšikovia Srbska a Anglicka sa v reštaurácii pobili za bieleho dňa.

Na terase reštaurácie v západonemeckom meste Gelsenkirchen sa pobili futbaloví fanúšikovia. Svedkovia museli privolať políciu, ktorá od seba futbalových nadšencov odtrhla, píše The Guardian.

Nie je jasné, kto hádku začal, ale zatiaľ zatkli sedem Srbov. Britskí fanúšikovia dostali len varovania. Vyšetrovanie sa však ešte neskončilo.

„Naši policajti sú na mieste a hovoria s nemeckými kolegami. Vyšetrovací tím teraz skúma zábery z incidentu, aby zistil, či sa na ňom podieľali občania Spojeného kráľovstva,“ potvrdil hovorca britskej polície. Väčšina účastníkov bitky však po príchode polície utiekla.

Niekoľko fanúšikov muselo vyhľadať lekársku pomoc, pričom medzi zranenými bol aj jeden policajt. Údajne utrpel zranenia hlavy. „Stoličky, fľaše, všetko, čo si viete predstaviť, sa zrazu zrútilo na zem,“ povedal jeden zo svedkov.

11. septembra 2024 o 18:00 Čas čítania 3:25 Nezmeškaj zápasy ŠK Slovan v Lige majstrov. Takto ich môžeš sledovať aj bez vstupeniek (NÁVOD) Nezmeškaj zápasy ŠK Slovan v Lige majstrov. Takto ich môžeš sledovať aj bez vstupeniek (NÁVOD)

Okrem tohto incidentu sa zápas zaobišiel bez ďalších konfliktov. Srbských a britských fanúšikov však strážila polícia, ktorá kvôli zvýšenému nebezpečenstvu fungovala v špeciálnom režime.

Domov
Zdieľať
Diskusia