Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
28. júna 2024 o 20:37
Čas čítania 0:50

Ľudia sa sťažovali na správanie revízora, nechcel ich vraj pustiť z autobusu. Cestujúci do Prahy museli čakať na príchod polície

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Čo sa deje: V autobuse smerujúcom do Prahy sa odohral incident medzi revízorom a cestujúcimi. Tí tvrdia, že ich nechcel pustiť z vozidla.

  • V autobuse smerujúcom z Příbramu do Prahy sa stal incident, pri ktorom sa revízor dostal do konfliktu s mužom s prepadnutým lístkom aj s telesne postihnutým cestujúcim, informuje český portál TN.cz
  • Revízor bol podľa cestujúcich nepríjemný, čo vyvolalo skratové konanie u muža s telesným postihnutím. Revízorovi vraj pustil na hlavu mobilný telefón, na čo zavolal políciu a nikoho z cestujúcich nepustil von. 
  • Revízor tvrdí, že obeťou je on. Stojí za ním aj jeho zamestnávateľ, ktorý sa ho zastal. 

Prečo je to zaujímavé: Svedkovia tvrdia, že revízor ich z prehriateho autobusu nechcel pustiť von a museli čakať na políciu. On však tvrdí, že keď sa cestujúci začali dožadovať svojich práv a chceli vystúpiť, pustil ich.

Citát: „Za vodičom sedel pán s telesným postihnutím a strašne ho prosil, že má v Prahe zariadené rehabilitačné masáže, že sú zaplatené a ak tam nepríde včas, tak mu to prepadne a prepadnú mu aj peniaze. Ale revízor si stál za svojím,“ opísala situáciu svedkyňa. 

Širší kontext: Revízor po incidente tvrdí, že by na svojom konaní nič nezmenil. Vraj konal podľa predpisov. „Že je niekto nejakým spôsobom postihnutý, ho zbavuje viny z protiprávneho konania? Ja si myslím, že nie. Ak som postihnutý, mal by som si hľadieť svojho zdravia, a nie niekoho fyzicky napádať,“ dodal revízor.

Domov
Zdieľať
Diskusia