Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
30. júla 2024 o 19:14
Čas čítania 0:50

17-ročný chlapec v Anglicku zaútočil na malé deti. Počas tanečného podujatia dobodal 11 dievčat, tri zraneniam podľahli

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Polícia stále nevie, aký bol motív útoku.

Sedemnásťročný útočník zabil nožom tri deti, osem zranil a napadol aj ďalšie dve dospelé osoby, informuje CNN. K incidentu došlo v pondelok 29. júla počas tanečného podujatia pre deti v meste Southport na severozápade Anglicka.

Päť ďalších detí a obe dospelé osoby sú v kritickom stave. Svedok útoku uviedol, že z komunitného centra, kde prebiehalo tanečné a jogové podujatie s tematikou speváčky Taylor Swift, vybiehali zranené deti vo veku šesť až jedenásť rokov.

15. februára 2022 o 14:30 Čas čítania 7:55 Najväčšia masová streľba v Británii. Vrah zabil 16 prvákov a ich učiteľku Najväčšia masová streľba v Británii. Vrah zabil 16 prvákov a ich učiteľku

„Páchateľ ozbrojený nožom vošiel do objektu a začal útočiť na osoby vnútri,“ povedala hlavná policajná inšpektorka Serena Kennedyová. „Domnievame sa, že dospelí, ktorí utrpeli zranenia, sa v čase útoku snažili chrániť deti,“ dodala. Podľa inšpektorky nie je motív útoku bezprostredne známy, no vyšetrovatelia ho nepovažujú za teroristický.

Podozrivý muž, ktorého bližšie neidentifikovali, žije v dedine vzdialenej asi osem kilometrov od miesta útoku, uviedla polícia. Britský premiér Keir Starmer označil na sociálnej sieti X útok za príšerný a naozaj šokujúci a dodal, že v myšlienkach zostáva so všetkými ľuďmi, ktorých sa incident týka.

Domov
Zdieľať
Diskusia