Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
dnes 22. októbra 2024 o 17:02
Čas čítania 0:24

Vypočítaj si dôchodok online. Sociálna poisťovňa spustila žiadanú novinku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na novej webovej stránke si môžeš overiť informácie o svojom starobnom dôchodku.

Slovenská poisťovňa prináša novinku. Výšku svojho starobného dôchodku si teraz môžeš jednoducho overiť v elektronickom účte na webovej stránke Sociálnej poisťovne. Zároveň máš možnosť skontrolovať aj prehľad svojho doterajšieho dôchodkového poistenia.

Na informácie o starobnom dôchodkovom poistení už nemusíš čakať 60 dní. Stačí si aktualizovať elektronický účet poistenca na stránke Sociálnej poisťovne. Tieto informácie si môžu overiť osoby staršie ako 39 rokov.

22. októbra 2024 o 10:00 Čas čítania 0:49 TABUĽKA: Títo Slováci pôjdu do dôchodku až po sedemdesiatke. Pozri si prehľad podľa veku TABUĽKA: Títo Slováci pôjdu do dôchodku až po sedemdesiatke. Pozri si prehľad podľa veku

„Je veľmi dôležité, aby ľudia vedeli odhadnúť, aký finančný komfort v starobe ich čaká, a následne sa rozhodnúť, či budú ďalej pracovať alebo pôjdu na dôchodok s tou dávkou, ktorú majú vymeranú,“ uviedol vedecký pracovník Prognostického ústavu SAV Vladimír Baláž.

dôchodcovia, seniori
Zdroj: TASR/Oliver Ondráš
Domov
Zdieľať
Diskusia