Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
17. apríla 2023 o 16:30
Čas čítania 0:31

Obľúbené Bolt kolobežky už v týchto mestách na Slovensku neuvidíš. Spoločnosť sa rozhodla pokračovať len v piatich mestách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Spoločnosť ruší projekt v 12 slovenských mestách.

Spoločnosť Bolt oznámila, že na Slovensku redukuje počet miest, v ktorých si môžeš zajazdiť na známych zelených kolobežkách. Nová sezóna sa začne len v piatich mestách, a to v Bratislave, Nitre, Trnave, Trenčíne a v Piešťanoch. 

„V ostatných mestách dočasne pozastavujeme ich prevádzku z rôznych dôvodov, jedným z nich je aj celková zmena stratégie spoločnosti Bolt v rámci strednej Európy,“ uviedol Peter Mesarč pre Dnes 24.

Známe zelené kolobežky tento rok neuvidíš v Banskej Bystrici, Bojniciach, Galante, Hlohovci, Holíči, Košiciach, Martine, Poprade, Prešove, Prievidzi, Zvolene a v Žiline.

„Rozhodne ostávame pôsobiť v Európe, veď len minulý rok počas hlavnej sezóny používatelia v Európe absolvovali na našich kolobežkách dvakrát viac jázd ako v predchádzajúcom roku. Kým v roku 2021 boli zelené kolobežky k dispozícii v 170 európskych mestách, teraz sú už v 260,“ dodal Mesarč.

bolt, kolobezka
Zdroj: Marta Zwierzchoniewska
Domov
Zdieľať
Diskusia